KULTURKALENDEREN: JUNI

e1444b795b523c28c4c107f4924d1262

Juni! Shit, det gik stærkt!

Jeg skal uden tvivl fejre den første sommermåned med is på terrassen, årets første tur i havet og en hel masse eftermiddage på legepladsen i gården med et begejstret barn. Sommerstemningen har for længst sænket sig over København, og skulle du have lyst til andet end kolde øl i solen (behøver man egentlig andet?), så kommer mine bedste bud her:

Månedens kulturelle anbefalinger

HvadLille Bogdag

Jeg har allerede skriblet et indlæg om dette prægtige arrangement, hvor der er fokus på de små forlag. Læs indlægget her,  tilmeld dig facebookbegivenheden her og kom så afsted med dig!

Hvor: Den Frie Udstilling, Oslo Plads 1, 2100 København Ø

Hvornår: 3.-4. juni, fra kl. 12-18


Hvad: CPH Stage

CPH Stage er en dansk teaterfestival som løber over 12 dage. Festivallen er en fejring af teatret og scenekunsten og består af en lang række seværdige forestillinger. Det spændende program kan findes på deres hjemmeside og der er virkelig  meget der lyder interessant. Overraskende nok er det særligt de mere litteraturfokuserede events der får mit blod til at pumpe.

Hvor: Rundt omkring i byen

Hvornår: 31. maj – 11. juni


Hvad: Strik og drik

Kom og strik mens du drikker sherry! Sådan lyder opfordringen fra folkene bag begivenheden strik og drik. Selvom jeg personligt ville fortrække noget andet end sherry, så kan jeg kun bakke op om koblingen af alkohol og håndarbejde. Count me in!

Hvor:  Politikens Boghal

Hvornår:  10. juni kl. 17-19


Hvad: Sankt Hans og Midsommerfest på Blågårds Plads

Snobrødsbagning, folkekøkken, børneunderholdning og bål, det lyder sgu da hyggeligt! Trods modvilje mod bålritualet, så lyder det da som en perfekt Sankt Hans aften. Eller som et virvar af klapvogne, overstimulerede snotunger, røgforgiftning og klaustrofobi. Time will tell.

Hvor: Blågårds Plads 5, 2200 København N

Hvornår: 23. juni, kl. 16-23

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s